TAPAHTUMAPAIKAT

Järjestämme tapahtumat asiakkaan toivomassa paikassa. Jos kuitenkin etsitte vielä sopivaa paikkaa tapahtumallenne, tässä muutamia Elämyksen Taian yhteistyökumppaneita, joita voimme lämpimästi suositella.

Kokouskartanot

Jos arvostat kaunista vanhaa miljöötä, jossa viettää kokous- tai virkistyspäivä, kannattaa tutustua kokouskartanoihin. Kartanoiden vanhat puistot sekä historiaa huokuva ympäristö virkistää jo itsessään. Kartanoiden keittiöt loihtivat maistuvat ruuat kokouspäiväänne.

KATSO KAIKKI KOKOUSKARTANOT

Kokoushotellit

Kun etsit paikkaa useamman päivän kokoukselle tai koulutukselle tai etsit suurempia tiloja, niin tutustu yhteistyökumppaneihimme kokous- ja kongressihotellien kategoriasta. Kokoushotelleista löytyvät niin auditoriot tai suuret kokoustilat, suuret ruokailutilat kuin useat erikokoiset kokoustilat sekä tietysti hotellin palvelut!

KATSO KAIKKI KOKOUSHOTELLIT

Kurssi- ja leirikeskukset

Kurssikeskuksissa voi järjestää pidempikestoisia tapahtumia tai majoittua ja ruokailla kohtuuhinnalla. Kurssi- ja leirikeskuksia on eritasoisia. Tutustu ja valitse mieleisin.

KATSO KAIKKI kurssi- ja leirikeskukset

Luontokohteet

Kansallispuistot antavat elämykselliset puitteet virkistyspäiville. Seikkailuja tai rauhallisesti luonnossa liikkuen oppaan johdolla – luonto antaa voimaa ja virkistää. Puhdas luonto tarjoaa raaka-aineita hätä-ruuasta gourmet-illallisiin tai eräruokailuihin. Vai haluatko edelläkävijäksi kokousrintamalla: pidä patikkakokous inspiroituen luonnosta. Testaa!

KATSO KAIKKI LUONTOKOHTEET

Muut tapahtumapaikat

Etsitkö ryhmällesi erilaista vaihtoehtoa kokouksen tai virkistyspäivän pitopaikaksi. Halaatko hemmotteluja tai Lapin tunnelmaa etelästä? Tahdotko saada luonto- ja arkkitehtuurielämyksen saman katon alta vai ehkä ryhmällesi liikkumisen vapauden ja kulkea saunalla ja paljulla varustetulla bussilla paikasta toiseen.

KATSO MUUT TAPAHTUMAPAIKAT