TAPAHTUMAPAIKAT

Virkistyspäiviin, tykypäiviin ja kokouksiin erilainen Sarvikota

Etsitkö erilaista paikkaa virkistys- tai tykypäivään? Sarvikota on suuri, tunnelmallinen, erilainen ja ehkä hieman taianomainenkin. Kodan pyöreä muoto tuo mieleen tarunhohtoisen kuningas Arthurin ja hänen ritareittensa pyöreän pöydän. 

Virkistyspäivän ohjelma voidaan rakentaa erilaisista aktiviteeteista, luennosta ja hyvästä ruuasta. Aktiviteeteiksi voi valita esimerkiksi melontaretken kanootilla, sup-laudalla tai suurkanootilla lempeälle ja kapoiselle Mustijoelle tai vaikkapa riemukkaat TEAMellys- tiimikisat jotka sopivat kaikille. Myös lukuisat muut ohjelmat ovat järjestettävissä päivään.

Sarvikotaan mahtuu jopa 80 henkilöä samanaikaisesti kahvittelemaan, 50 syömään ja 40 kokoustamaan. Toki pienemmillekin ryhmille Sarvikota sopii erinomaisesti. 

Lapin tunnelmaa ei tarvitse Lapista asti hakea vaan Helsingin vilinästä, Lahden hypytorneilta, Porvoon Wanhasta kaupungista ja Hämeenlinnan muureita matka Sarvikotaan taittuu alle tunnissa. 

 

Sarvikota kokoustilana ja yritysvieraiden elämysillallisiin

Elämyskota muuntautuu myös nykyaikaiseksi kokoustilaksi. Mikä olisikaan hienompaa pitää kokous linnunlaulun säestämänä, tuulen humina taustamusiikkina eli todellakin erilaisissa puitteissa? Luonto on läsnä kokouksessa. 

Onko yritys saamassa vieraita ulkomailta? Lappia olisi kiva näytää vieraille, mutta aikataulut eivät anna myöden Lappiin asti lähteä. Sarvikota on kuin pala Lappia, mutta alle tunnin matkan päässä Helsingistä! 

Hirvihaarasta löytyy myös Hirvihaaran golf sekä upea Hirvihaaran kartano. Sarvikodalta voi meloa Hirvihaaran kartanolle ja nauttia retken päätteeksi savusaunan löylyistä ja vaikkapa jatkaa illallisella Hirvihaaran Kartanon loistokkaissa puitteissa.

  • jopa 80 henkilölle
  • 40 hengen kokouksiin
  • ohjelmapalvelut ja aktiviteetit
  • pitopalvelun maittavat ruoat
  • parkkitilaa paljon
  • virkistyspäivät
  • tyky-päivät

Tutustu www.sarvikota.fi 

Sarvikodan suurella nuotiolla kypsyvät maukkaat eräruoat.
Iloisia hetkiä Mustijoella