Kisailut sopivat hyvin kokouspäivän kevennykseksi, jolloin happihyppely ja ajatusten lepo tiukan kokouksen lomassa tekee terää tai virkistyspäivän ohjelman yhdeksi osaksi. Tiimikisailu on myös mainio tapa aloittaa projekti tai uuden työryhmän toiminta.

TEAMellys – hauskat tiimikisat

Tässä ohjelmassa kuulu suomalainen kisahenkisyys pääsee oikeuksiinsa. Lajien voittoon tarvitaan tiimin sisäistä yhteistyötä, tarkkuutta, nopeutta ja hoksottimiakin härnätään. Voittajaksi selviytynyt joukkue palkitaan ja saa roppakaupalla mainetta ja kunniaa koko vuodeksi! Taatusti hauskaa kaikilla.

  • Suositeltava ryhmäkoko 8-150
  • Kesto: n.2h (isot ryhmät n. 2,5h)

Amazing Game

Tässä on se kisailujen kunkku, joka kysyy ryhmiltä nopeutta, uskallusta, hetkeen heittäytymistä ja yhteen hiileen puhaltamista! Vauhtia ei tästä ohjelmasta puutu! Lyömätön vaihtoehto rohkealle ryhmälle!

  • Suositeltava ryhmäkoko 50-150.
  • Kesto: n. 4 tuntia
  • Toteutuspaikkoja mm. Krapi, Hotelli Rantapuisto ja Hirvihaaran Kartano

Tiimitaito-kisa

Ohjelma, jossa pääpaino on ryhmäytymisellä ja tiimihengen kohottamiseen tähtäävillä tehtävillä kuitenkaan unohtamatta mukavaa meininkiä ja hymyhuulia. Sopii hyvin uudelle ryhmälle tai yhteishengen palauttajaksi.

  • Suositeltava ryhmäkoko 8-20

Monomölkky- turnaus

Mitä tapahtuu kun perinteinen saappaanheitto ja mölkky yhdistetään? Se on monomölkky! Tämä nopeatempoinen turnaus sopii paikkaan, jossa aikaa on käytettävissä vähän ja osallistujia paljon. 

  • Suositeltava ryhmäkoko 100-300
  • Kesto 1-2 tuntia

Luontotiimikisa

Luontotiimikisassa on elementtejä niin luontoretkestä kuin tiimikisasta. Joukkueet kisaavat luontopainotteisissa tehtävissä samalla nähden kaunista luontoa. Opas kertoo myös paikasta ja sen luonnosta. Oppaana toimii luonto-ohjaaja tai eräopas.

  • Suositeltava ryhmäkoko 8-30
  • Toteutuspaikkoja mm. Nuuksio, Suomen Luontokeskus Haltian ympäristö, Sipoonkorpi, Kuusijärven ympäristö

Thorin vasara se miehisempi mittelö

Astetta miehisempi mittelö, vaikkakin sopii myös naisille. Lajit vaihtelevat paikan  mukaan. Lajeina voi olla mm. taktiikkaköydenveto, viikinkien heittoristit, koko joukkeen kannattelevan köysiverkon teko, tulirasti, ilmakivääriammunta, jousiammunta, juomankaato… 

Tiimiruletti

Tiimiruletti on peli, jossa ruletin johdattamana kisataan eri lajeissa. Jokainen TiimiRuletin kuvake vastaa yhtä tehtävää. Suurin osa tehtävistä on nopeatempoisia. Sopii pienelle ryhmälle, joka on esimerkiksi aiemmin osallistunut Tiimikisaan. Suurin ryhmäkoko noin 20 osallistujaa.

Pikkujoulun iloittelu

Toteutetaan sisätiloissa ja vaikkapa korkokengät jalassa! Hauskoja kisailulajeja, jossa mm. rakennetaan munasuojus, kaadetaan yhteistyöllä juomat mukeihin ja selitetään palikkarakennelmia kilvan vastustajajoukkueen kanssa. Lämmittelee mukavasti ryhmän pikkujouluiseen tunnelmaan. Vaatii tilavat sisätilat. 

Tiimikisailun lajit ovat kaikki toisistaan poikkeavia, vaikkakin yhteistä niille on se, että ne ovat hymyt esiin kirvoittavia ja varsin riemukkaita.

Suositeltava ryhmäkoko riippuen kisailusta 4-150. Sopii normaalikuntoisille. Osa lajeista sopii myös liikuntarajoitteisille.

Virkistyspäivät ja tykypäivät lähellä Helsinkiä