Viinitasting

Viininmaistajaiset voidaan toteuttaa kabinetissa tai ulkona tunnelmallisessa valaistuksessa myrskylyhtyjen ja ulkotulien valossa. Sarvikodassa viinitasting on upea elämys. 

  • Kesto 1-2h
  • Suositeltava ryhmäkoko: 8-40

Yrttijalkakylpy – hemmottelua varpaista asti

Syksyn viileydessä ja talven tuiskeessa voi olla paikallaan hemmotteluhetki. Kesän ihanuudet, luonnon villit yrtit ovat saatavilla talvellakin. Upota jalkasi ihanaan lämpöiseen veteen, jossa villiyrttinen jalkakylpysuola hellii jalkojasi. Hemmotteluhetken aikana kuulet yrttien maailmasta ja ehkäpä antiikin ajan lemmenjuoman ohjeenkin. Pääpaino on kuitenkin rauhoittumisella ja nauttimisella.
Ohjelman kesto noin tunti.
5-15 osallistujaa tai isommalle ryhmälle kahdessa- kolmessa osassa, esimerksi saunan yhteydessä.

Melontaretket eri teemoin Mustijoella

Melontaretki on rentouttava tapa liikkua luonnossa. Lähde mukaan tutustumaan melontaan turvallisesti oppaan johdolla lempeälle Mustijoelle. Katso kalenterista sinulle sopivin retki ja ilmoittaudu mukaan!

Polttarit

Polttarisankaria täytyy aina pikkuisen kiusata ja pistää tiukkaan paikkaan. Tässä oivallinen ohjelma, joka on suunniteltu juuri polttariohjelmaksi. Paikkakriteerinä on rannan läheisyys ja tulenteko mahdollisuus. Lämpimän vuodenajan ohjelma ja vaihtovaatteet polttarisankarille mukaan.

Paikaksi voi suositella Elämyksen Taian tukikohtaa Mäntsälän Hirvihaarassa.

Kimurantteja avioliittoon valmistavia tehtäviä:

• Lautan rakennus ja testaus: avioelämän satamaan purjehtivalla täytyy olla alus kunnossa!

• Puhallusputkiammunta: avioliiton tulee kestää koko elämän ja tässä harjoitellaan suorituksen oikeaa hengitystekniikkaa

• Tuli on kuin rakkaus ja sankarinhan on osattava rakkauden salat. Onnistuuko siis Irlantilaisen pakkikahvin teko helposti, tietysti koko porukalle?

• Lemmentohtori: jos polttarisankarilla ei ole oikeaa tietoa lemmenjuomien ainesosista, nyt ovat kalavaleet ei kun yrttivaleet tarpeen.

• Sananlaskupantomiimi: avioelämä tarvitsee joskus näyttelijän lahjojakin ja tässä tehtävässä testataan sitä!

• Tehtävärata: avioliitto ei ole aina ruusuilla tanssimista ja siksi ongelmia tulee osata ratkoa, kiertää tai sitten ottaa jalat alle Tässä tehtävässä harjoitellaan niitä kaikkia (sisältää mm. kurkkujuoksuosuuden, munan kuljetuksen, runoilun..)

• Mahdollisuus myös omaan rastiin

Voidaan myös tehdä joukkuekisana