Kahdeksan vinkkiä yritystapahtuman suunnitteluun Sinulle, joka järjestät tapahtumaa. 

 

1. Aloita suunnittelu ajoissa

Mitä isompi ryhmä tai jos haluttu ajankohta on tarkka, sitä aikaisemmin kannattaa ottaa yhteyttä. Näin mieleisesi tapahtumapaikka ja ohjelma saadaan varmemmin toteutettua. Etenkin loppukevät ja alkukesä ovat suosittuja ajankohtia yritysjuhlien ja virkistyspäivien järjestämiseen. Varaa siis ajoissa päiväsi.

2. Kerro ryhmästä – autamme päivän suunnittelussa

Ohjelman tilaajana olet yhteyshenkilö ja asiantuntija omaa ryhmääsi koskevissa asioissa. Kannattaa kuitenkin pohtia ryhmän ikä- ja sukupuolijakaumaa eli millainen ryhmä on luonteeltaan – rohkea vai maltillinen, liikunnallinen vai rauhallinen? Onko ryhmässä eri kulttuureja edustettuina? Mikä toimii palvelukielenä? Onko ryhmässä liikuntarajoitteisia tai (viimeisillään) raskaana olevia henkilöitä? Mitä enemmän tiedämme ryhmästäsi, sitä paremmin osaamme auttaa ohjelman suunnittelussa.

3. Turvallista toimintaa

Ryhmän turvallisuus on Elämyksen Taian ykkösprioriteetti. Voit siis luottaa, että ammatti- ja ensiaputaitoiset oppaamme pitävät teistä huolen. Yrityksen toiminnan vakuutukset ja lain määräämät turvallisuusasiakirjat ovat kunnossa.

4. Informoi ryhmää tapahtumasta

Kun päivä on suunniteltu ja varattu, informoi osallistujia päivän kulusta, vaatetuksesta ja varusteista. Aktiviteetissä tarvittaviin vaatevalintoihin annamme mielellämme vinkkejä. Jos Suomen sää askarruttaa, niin meiltä voit vuokrata mm. sadeviittoja ja -takkeja tapahtuman ajaksi.

5. Kerää osallistujalista

Ryhmän koko on olennaisin tieto tapahtuman suunnittelussa. Sitova osallistujien määrä on ilmoitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Näin voimme huomioida muutokset hinnassa. Kokoa tarvittaessa lista myös osallistujien allergioista. Jos varaat yhteiskuljetuksen, ota huomioon mahdolliset omalla autolla kulkijat.

6. Hyvällä mielellä päivään

Päivänne on suunniteltu niin, että se olisi kaikille mukava ja miellyttävä. Positiivinen asenne tarttuu, joten kannattaa pakata repullinen intoa ja hyvää mieltä mukaan tapahtumaan. Elämyksen Taian innostavat ja iloiset oppaat pitävät huolen ryhmästä, eikä tilaajan tarvitse muuta kuin nauttia.

7. Mukavia muistoja pitkäksi aikaa

Sanotaan, että yksi kuva vastaa tuhatta sanaa. Oppaamme voi ottaa iloiset ryhmäkuvat, mutta ammattikuvaaja voi työstää mukavasta päivästänne videon ja laadukkaat kuvat, joita voi käyttää yrityksen somessa, blogissa tai vaikka kokouksen alkamista odotellessa. Valokuvaajan palveluihin voi tutustua tästä linkistä

8. Miten onnistuimme?

Haluamme vastata jokaisen asiakkaan toiveisiin. Kehitämme toimintaamme ja pyrimme uudistumaan jatkuvasti, joten autathan meitä siinä kertomalla päivänne onnistumisista palautelomakkeella.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan taianomainen elämys teille kaikille!

Pyydä tarjousta!