TAPAHTUMAPAIKAT

Jos arvostat kaunista vanhaa miljöötä, jossa viettää kokous- tai virkistyspäivä, kannattaa tutustua kokouskartanoihin. Kartanoiden vanhat puistot sekä historiaa huokuva ympäristö virkistää jo itsessään. Kartanoiden keittiöt loihtivat maistuvat ruuat kokouspäiväänne.

Hirvihaaran kartano – Tutustu hirvihaarankartano.fi 

Hirvihaaran Kartano on tyylikäs kokous- ja koulutuspaikka. Kartanon alkuperäinen, väljä tilankäyttö tarjoaa miellyttävät puitteet niin joutenololle kuin tärkeille neuvotteluillekin. Tilat ovat varustettu ajan vaatimukset täyttävällä AV-laitteistolla. Pentti Sakkisen aikoinaan Laulusaliksi ristimästä suuresta huoneeesta ei tarvitse poistua edes tauoille; huoneen yhteydessä on suuri terassi, jolta avautuu upea näkymä kartanon puistoon.

2013 valmistunut upea Lasipaviljonki taipuu niin juhlaan kuin kokoukseenkin. Kartanomijööhön kauniisti istuva paviljonki ja kartano ovat yhteydessä toisiinsa yhdyskäytävällä, joten liikkuminen rakennusten välillä onnistuu sisätilojen kautta.

Hirvihaaran upea kartanoalue tarjoaa nautiskelijoille monta mahdollisuutta saunomiseen. Joen rannalla sijaitseva savusauna ja viereinen takkatupa tarjoaa mahdollisuuden viettää sauna-iltaa rennoissa merkeissä. 

Hirvahaaran Kartano tarjoaa käyttöönne:

 • 29 huonetta
 • 9 kokoustilaa
 • Lasipaviljongissa jopa 300 hengen kokous
 • kaunis kartanopuutarha
 • Aito savusauna joen rannalla
 • Kartanon kasvimaalta vihannekset kokin käsittelyn kautta ruokapöytään 
 • Tenniskenttä
 • Laavu
 • Upea lasipaviljonki

Hirvihaaran kartanossa voidaan järjestää riemukkaat kisailut, jousiammuntaa, tiimitaito-ohjelmat, jokimelontaretket, GPS-aarrejahdit. Kysy myös muita ohjelmia tai tutustu koko ohjelmatarjontaan tästä.

Sälinkään kartano – Tutustu salinkaankartano.com

Pyyhkäise toimipisteesi pölyt hetkeksi ja tuo kokous tai virkistyspäivän viettonne erilaiseen ympäristöön, Sälinkään kartanoon Mäntsälään.

Kartanon tilat soveltuvat ja muuntuvat erinomaisesti aina 50 hengen kokoustilaksi. Käytettävissä on lisäksi ryhmätyötiloja.

Kokoustilan varustuksena on käytettävissä:

 • äänentoistolaitteet
 • videotykki
 • piirtoheitin
 • valkokangas
 • fläppitaulu

Kartanon keittiön mestarit hemmottelee osallistujien makuhermoja tapahtuman lomassa.

Sälinkään Kartano on lähellä: tunti Helsingistä, puolituntia Hyvinkäältä tai Riihimäeltä ja Lahdesta tai Porvoosta kolme varttia.

Sälinkään Kartanossa aktiviteeteiksi voi valita mm GPS-aarrejahdin, melontaretken Kilpijärvellä, kisailun pyörteet tai vaikkapa koko päivän kestävän aktiviteettirikkaan virkistyspäivän.

Edullisiin valmiiksi paketoituihin kokous- tai virkistyspäiviin pääset tutustumaan tästä->

Kysy myös muita ohjelmia tai tutustu koko ohjelmatarjontaan tästä->

Bosgårdin kartano – Tutustu bosgard.fi

Porvoossa sijaitseva Bosgårdin kartano on poikkeuksellinen kokouspaikka. Kaunis, museoviraston suojelema pihapiiri on upea ja henkii vanhan ajan loistoa. Ryhmän koosta riippuen kokous- tai juhlapaikaksi voi valita kartanon tai sitten Heinävintin, jonne mahtuu jopa 200 juhlijaa.

Tilan erikoisuus on noin 250-päinen karjalauma, josta osan voi nähdä kesäaikaan laiduntamassa pihapiirin tuntumassa. Osa laumasta laiduntaa luontopolun varrella olevilla isoilla laitumilla, joissa ne voivat elää kunnon lehmän elämää. Karja saa elää vapaana kesät talvet ja ruuaksi ne nauttivat luomuruokaa. Bosgårdin karja on luomu-pihvikarjaa.

Bosgårdissa voi ohjelmaksi valita mm. tiimikisat, monomölkky-turnauksen, luonto- tai yrttiretken tai melontaretken.