Elämyksen Taian arvot

Luonto ja kestävä kehitys

Elämyksen Taika pitää huolen omalta osaltaan, että myös tulevat sukupolvet saavat nauttia puhtaasta ja kauniista luonnosta. Tapahtumat toteutamme luontoa kunnioittaen ja myös asiakkaillemme hyvänä esimerkkinä olemalla, kannamme kortemme kekoon puhtaan luonnon puolesta myös tulevina aikoina. Luonnollisesti arvokkailla ja herkillä alueilla käytämme retkillämme vain merkittyjä polkuja. Kerromme asiakkaillemme luonnossa liikkumisesta sitä säästäen ja kunnioittaen. Olemmekin sitoutuneet kestävän luontomatkailun ja roskattoman retkeilyn periaatteisiin yhdessä Metsähallituksen kanssa.

Luontoa säästämme myös suosimalla kestäviä, laadukkaita ja pitkäikäisiä varusteita. Kartamme kertakäyttöisiä astioita mahdollisuuksien mukaan. Esimerkiksi sadeasumme ovat kestäviä. Säästä sinäkin luontoa vuokraamalla ryhmällesi mieluummin edullisesti sadeasut meiltä kuin ostamalla kertakäyttöiset sadetakit tapahtumaan osallistujille.

Suomen Ekoyrittäjät ry:n jäsenyritys

Elämyksen Taika on yksi Suomen Ekoyrittäjät ry:n jäsenyritys. Näin ollen Elämyksen Taika on sitoutunut noudattamaan yhdistyksen eko-eettisiä periaatteita. Elämyksen Taian oli helppo liittyä yhdistykseen, sillä onhan Elämyksen Taika ekologisesti vastuullinen yritys.

Tutustu SEY ry:n eko-eettisiin periaatteisiin tästä linkistä.

Vastuullinen ohjelmapalveluyritys

Yhdellä lauseella sanottuna: Elämyksen Taialla ovat arvot kohdallaan!Elämyksen Taika on vastuullinen toimija alallaan. Yritys tarjoaa työtä ammattitaitoisille freelancer-oppaille, asianmukaisin palkkioin.