TAPAHTUMAPAIKAT

Etsitkö ryhmällesi erilaista vaihtoehtoa kokouksen tai virkistyspäivän pitopaikaksi. Halaatko hemmotteluja tai Lapin tunnelmaa etelästä? Tahdotko saada luonto- ja arkkitehtuurielämyksen saman katon alta vai ehkä ryhmällesi liikkumisen vapauden ja kulkea saunalla ja paljulla varustetulla bussilla paikasta toiseen.

Suomen Luontokeskus Haltia

Haltia – Suomen luontokeskus, avasi ovensa kesän 2013 korvilla Nuuksion kansallispuiston kainaloon.

Haltian upeat näyttelyt johdattavat katsojan Suomen kauneimpien maisemien ääreen ennen näkemättömällä tavalla.

Onpa puuelementtirakenteinen rakennus myös ainutlaatuinen julkisrakennus Suomessa. Luontokeskus sopii mainosti myös virkistys- ja TYKY-päivien järjestyspaikaksi.

Aktiviteetiksi voi valita esimerkiksi Haltian aarre- ohjelman, joka johdattelee hauskalla tavalla osallistujat Nuuksion järviylängölle GPS-laitteiden avulla. Ohjelmaan kuuluvat myös pääsy Haltian näyttelyihin sekä nokipannukahvit ja leivonnaiset osallistujille metsälaavulla. Ohjelmaan liitettävissä näyttelyopastus ja ruokailut.

Lue lisää Suomen luontokeskus Haltiasta.

Pescator Villas

Pescator Villat sijaitsevat Tuusulanjärven rannalla vain 15 minuutin matkan päässä lentokentältä. Korkeatasoiset ja modernit huoneistot sopivat hyvin 5-25 hengen tilaisuuksiin aina kokouksista virkistyspäiviin.

Kodikkaat, mutta tasokkaat villat ovat viihtyisiä ja tasokkaasti sisustettuja huoneistoja upeilla järvimaisemilla. Kussakin villassa on tarvittava kokoustekniikka virallista osuutta varten (tykki, valkokangas, digi-TV HDMI-liitännällä, fläppitaulu jne.). Vapaamuotoisempaa osuutta varten kussakin villassa on 2 saunaa ja poreamme sekä korkeatasoinen äänentoisto musiikin kuuntelua varten. Yhdessä villassa majoittuu enimmillään 13 henkilöä ja makuuhuoneita on 4-5 kpl villasta riippuen.

  • 4-5 makuuhuonetta/ villa
  • majoituskapasiteetti 11-13 henkilöä/ villa
  • saunat: 2 kpl/villa
  • poreamme
  • kokoustekniikka

Pescator villoilla voi aktiviteetiksi valita esimerkiksi kirkkovenesoudun Tuusulanjärvellä, kickbikeretken kohteena Sarvikallio, hauskat tiimikisat tai voimme lähteä tutkimaan mitä villiyrttejä ja mistä voi kaupunkioloissa löytää. Tuusulanjärven alue on maailmanlaajuisestikin merkittävä kulttuurikohde 1900-luvun taiteilijayhteisön vuoksi.

Tutustu pescatorvillas.com

Hellimö

Nimi voi kertoa jo paljon, Hemmottelukeidas Hellimössä todella hellitään, mieltä ja kehoa. Orimattilan vanhassa Kehräämössä sijaitsevasta Hellimöstä löytyvät suolahuone, infrapunasauna, matalaäänipeti, kirkasvalohoito ja saunamaailma ja ne ovat vain osa hyvän olon keidasta. Hellät hoidot yhdistettyinä Elämyksen Taian ulko-ohjelmiin takaavat monipuolisen ja taatusti virkistävän päivän. Mukaan voi liittää terveysluentoja, Maria Drockilan kynttiläpajassa kynttilänvalantaa ja tietysti herkulliset ruuat.

Ohjelmaksi voi valita esimerkiksi villiyrttiretken, tiimikisat, jotka ovat mannaa suomalaiselle kisavietille tai enemmän ryhmäytymiseen painottuvat ohjelmat.

Tutustu Hellimöön www.hellimo.fi

Hirvihaaran Golf

Hirvihaaran Golf on 18-reijän vaihteleva golf-rata Mäntsälän Hirvihaarassa. Mielenkiintoinen rata on mielekäs niin vasta-alkajalle kuin kokeneellekin pelaajalle. Lämpimänä päivänä janon voi sammuttaa avarat maisemat omaavalla isolla terassilla.

Hirvihaaran Golf ja Elämyksen Taika ovat paketoineet oivan ohjelman aktiiviseen virkistyspäivään. Osallistujat voivat valita golfradan haasteet tai lähteä Elämyksen Taian melontaohjaajan kanssa Mustijoen laineille.

Hirvihaara on lähellä: Helsingin keskustasta tai Lahdesta matkaan kuluu alle tunti, Hyvinkäältä puoli tuntia ja Porvoosta noin kolme varttia. Vietä unohtumaton aktiivipäivä Hirvihaaran Golfissa ja Mustijoella.

Tutustu Hirvihaaran Golfiin lisää www.hirvihaarangolf.fi

VIP Sauna

Haluatko, että elämyksellinen päivä alkaa jo työpaikkasi ovelta? VIP-sauna on bussi, jossa voi pitää niin pienen kokouksen, matkustaa mukavasti, laulaa karaokea, saunoa tai kylpeä kylpytynnyrissä.

Elämyksen Taika tekee yhteistyötä VIP-saunan kanssa, mikä mahdollistaa saunan tuomisen mukana ohjelmapalvelun luokse. Koska mahdollisuuksia on monia, niin ota yhteyttä, ja suunnitellaan juuri teille elämyksellinen päivä!

Kurkkaa VIP-saunan sivuille www.vipsauna.fi