TAPAHTUMAPAIKAT

Kun etsit paikkaa useamman päivän kokoukselle tai koulutukselle tai etsit suurempia tiloja, niin tutustu yhteistyökumppaneihimme kokous- ja kongressihotellien kategoriasta. Kokoushotelleista löytyvät niin auditoriot tai suuret kokoustilat, suuret ruokailutilat kuin useat erikokoiset kokoustilat sekä tietysti hotellin palvelut!

Krapi – Tutustu krapi.fi

Tuusulanjärven kulttuurimaiseman ytimessä sijaitseva perinteikäs ja palveleva hotelli- ja ravintolakokonaisuus tarjoaa ryhmällesi upeat puitteet tapahtumien järjestämiseen ympäri vuoden. Täyden palvelun paikasta löydät kaikki tasokkaat palvelut: ravintolat, saunat, hotelli sekä ohjelmapalvelut.

Krapihovin ravintoloissa rakkaudella valmistetut ja huolella mietityt annokset muistetaan pitkään. Rannan savusauna sulkee saunojat rentouttavaan lämpöönsä antaen elämyksen. Muutaman askeleen päässä voi virkistyä järven syleilyssä. Hotelli Krapissa yöpyy isompikin ryhmä. 25 kahden hengen huonetta sekä 1 yhden hengen huone on sisustettu kutsuvasti maalaisidylliseen henkeen.

Suuri ja puistomainen piha-alue mahdollistaa suurenkin ryhmän aktiivisen päivän. Tuusulan maineikas Rantatie lähtee aivan Krapin pihasta. Gymstick-sauvakävelyretket Rantatiellä ja lähiympäristössä on hauska tapa tutustua kulttuuriympäristöön yhdistäen liikunnanriemun. Melonta- ja linturetki Tuusulajärvelle vie ryhmän tarkkailemaan lintuja niiden luonnollisessa ympäristössä. Mukana retkellä on lintu- ja melontaopas ja tiirailua helpottavat kiikarit ja kaukoputket. Amazing Game @ Krapi on juuri oikea ohjelma menoa ja meininkiä haluavalle ryhmälle. Talvella voimme pystyttää lapinkodan järven rantaan, paistella nuotiolettuja, juoda aitoa nokipannukahvia sekä antaa tulen rauhoittavan lepatuksen viedä arkiset ajatukset kauas pois.

Kysy myös muita ohjelmia tai tutustu koko ohjelmatarjontaan tästä.

Rantapuisto – Tutustu rantapuisto.fi

Hotelli Rantapuisto on Helsingin Vuosaaren Ramsinniemen kainalossa merellisissä maisemissa. Hotellin oma hiekkaranta, nurmialueet sekä Merirastilan ulkoilualue muinaisrantoineen tarjoavat mainiot puitteet virkistävän päivän viettoon.

GPS-aarremysteeri vie ryhmät hauskalla tavalla katsomaan alueen luontonähtävyyksiä sekä tuo liikunnan iloa päivään unohtamatta mysteerin tuomaa jännitystä. Hauska Team-ellys- tiimikisa sytyttää ryhmän kuin ryhmän iloiseen tunnelmaan, samalla piristäen ryhmähenkeä. Jääpä vielä työpisteellekin vietäväksi rakennuspalikoita toimivampaan työyhteisöön.

Elämyksen Taian iloiset ja ammattitaitoiset oppaat pitävät huolen ryhmän turvallisuudesta ohjelman alusta loppuun saakka.

Rantapuisto tarjoaa:

– edustavan auditorion 300 hengelle

– 10 kokoustilaa sekä erilaisia ryhmätyötiloja merinäkymällä

– varustetun ravintolan

– kaksi tilausravintolaa

– saunatilat ja rantasaunan takkatiloineen

– messuhallin

– 200 ilmaista parkkipaikkaa

– 70 majoitushuonetta.

Hotelli Sveitsi – Hyvinkään helmi

Muutama kilometri Hyvinkään rautatieasemalta keskellä ikimäntyjä sijaitsee Hotelli Sveitsi. Luonto on hotellissa lähellä, olit sitten ravintolassa tai kokoustilassa. Erikoiset kokoustilat houkuttavat luovuuden esille.