Elämyksen Taian verkkokauppa vihdoin avattu

Useiden vuosien ajan olemme Elämyksen Taiassa pohtineet, olisiko aika siirtyä syvemmälle digimaailmaan ja perustaa verkkokauppa. Posti-Patea verkkokauppa helpottaisi, kun elämyslahjakortteja ei tarvitsisi viedä etanapostilla joulupukin konttiin. Toisaalta minusta on aina ollut kiva palvella ihmisiä henkilökohtaisesti. Juupas-eipäs- juupas-eipäs väittelyä oli pitkään, kunnes saapui se, joka selvensi kaiken. Korona.

Jos korona on pysäyttänyt puoli maailmaa, niin on se pistänyt myös vauhtia monessa asiassa. Nyt verkkokauppa-pohdiskeluun plussaksi oli laskettava myös turvallisuus. Olisi turvallisempaa ja helpompaa ostaa joulun elämyslahjakortit verkkokaupasta. Olihan tätä mahdollisuutta monet kyselleet joulun alla useampana vuotena.

Nyt joulu kolkuttelee jo ovella ja voin ilolla kertoa, että verkkokauppamme on auki. Lahjakorttien hankkiminen pukinkonttiin käy sieltä helposti, luotettavasti ja turvallisesti. Hankkiminen käy myös käden käänteessä, vaikka vielä jouluaattona! Sopii siis myös mattimyöhäisille loistavasti.

Verkkokaupasta pääset hankkimaan paikat Jokamiesmelontaretkelle ja vuokrauspäiviin vuokraamaan välineistöä. Tulossa on myös yrityksille palveluita, unohtamatta yksinyrittäjiä ja pienyrittäjiä. Kannattaa siis olla kuulolla!

Jos olet tottunut hakemaan tietoa Jokamiesmelontaretken päivistä Facebookista tai kotisivuiltamme, se onnistuu hyvin myös jatkossa. Facebookiin luomme tapahtumat samalla tavalla kuin aikaisimpina vuosina. Myös kotisivuiltamme Jokamiesretket kalenterista löytyvät päivät. Näistä kuitenkin pääset helposti verkkokauppaamme varaamaan paikat retkeltä.

Jos lukeudut niihin henkilöihin, jotka haluavat kommunikoida ihmisen kanssa, niin muista että voit olla yhteydessä Elämyksen Taikaan. Autamme teitä mielellämme. Ja haluan sinulle vielä kertoa, että verkkokauppa on tehty lämmöllä juuri Sinulle. Ostajana et ole vain numeroita bittiavaruudessa vaan minulle ja Elämyksen Taialle olet meille tärkeä, olet ihminen, niinkuin minä sinulle, vaikka tietokoneen ruutu onkin meidän välissä.

Kurkkaa verkkokauppaan!

Toivottavasti pidät verkkokaupastamme (Klikkaamalla pääset tutustumaan kauppaan) Joulupukin konttiin elämyslahjakortit verkkokaupastamme Jokamiesmelontaretkelle kahdelle pidennetyllä voimassaoloajalla!

Muutama vinkki elämyslahjakortin ostajalle

Olemme pitäneet aina kiinni siitä, että lahjakorttimme ovat mukavan näköiset ja kertovat ensi silmäyksellä lahjan saajalle mitä hän on saanut. Nyt verkkokaupassa lahjakortti koostuu sähköpostiisi kilahtavasta arvosetelistä ja sen sisältämästä koodista. Mutta sinulla on myös mahdollisuus tulostaa lahjakortin saajalle kivamman näköinen kortti. Kuitenkin arvokortissa oleva koodi on se tärkein osa lahjakorttia. Saat oston jälkeen vielä lisäohjeita. Ja muistathan, että voit aina kysyä meiltä apua.

Mitäs pidit verkkokaupastamme ?

Elämyslahjakortit nyt helposti verkkokaupastamme
Verkkokauppa on nyt auki, jihaa!
Elämyslahjakortit verkkokaupastamme helposti ja luotettavasti!