Outo talvi puhalsi muutoksen tuulet

Onko kiittäminen outoa talvea, talvea joka tuntui ikuiselta marraskuulta? Onko kiittäminen pimeää, lumetonta aikaa, joka yleensä on valkea ja kylmä? Luulen näin.

Outo talvi pisti kiven pyörimään. Ja vierivä kivihän ei sammaloidu.

Kun tavalliset talviriehat ja lumikenkäretket eivät kalenteria täyttäneet, on aikaa tehdä muuta. Miettiä tulevaisuutta, uudistua kuin Feenix-lintu.

Tuulet ovat tuivertaneet valtavalla voimalla, Elina-myrsky vaurioitti Sarvikotaakin. Kangas vaurioitui ja sen tilalle teetettiin mittatilaustyönä uusi kotakangas. Se ommeltiin syvällä Lapin sydämessä, revontulien loimutessa taivaalla. Samalla kun kodan kangasta odoteltiin, hommailtiin tiiviisti yhdeksän uniikin kodan pöydän kimpussa. Pöydät hiottiin ja polttokuviot vahvistettiin. Myös muita uudistuksia on tehty ja tehdään, ennen kuin kota avataan uudelleen. Iloisia aikoja tulossa ja sitä tietysti pitää juhlistaa vielä jossain vaiheessa!

Aktiviteettipuolella on kevään uutuutena tablettilaittelilla pelattava joukkuepeli. Voin kertoa, että kisavietti vie mennessään heti vaikka kisailijoita olisi kaksi ihmistä, eikä edes kisasta sovittu. Ainakin näin itselle kävin kun testaisin peliä. Seikkailun pyörteisiin voi osallistua reippaasti yli 50 hengen ryhmä. Myös vanha tuttu GPS-aarremysteeri tulossa mobiiliversioksi vieläpä lisähöystöin.

Tulossa on myöhemmin muitakin muutoksia, mutta niistä tuonnempana.

Sen sijaan Jokamiesmelontaretket pyörähtävät käyntiin tuttuun tapaan toukokuusta lähtien ja ne jatkuvat aina syyskuulle asti. Kuitenkin suurin osa retkistä sijoittuu Juhannuksen ja heinäkuun lopun väliseen aikaan. Jokamiesmelontaretkipäivät julkistetaan sivuillamme maaliskuun loppuun mennessä. Jos siis melonta ja kahvittelut ja lettukestit Sarvikodassa kiinnostavat niin valitse sinulle sopivin päivä kalenterista ja ilmoittaudu. Kalenterin löydät täältä: https://elamyksentaika.fi/ohjelmat/jokamiesretket/ ja ilmoittautumisen voit suorittaa sähköpostilla: [email protected] . Vielä muuten maaliskuun 2020 ajan lahjakortit tarjoushintaan 60€/kahden aikuisen lahjakortti + postikulut 2€. Tänä vuonna hinnat jokamiesmelontaretkelle on 65€/aikuinen ja 20€/lapsi (4-14v). Lasten lippuun sisältyy vielä pillimehu retkelle.

Millaiset ovat tulevaisuuden talvet, ovatko ne jälleen outoja tai vieläkin oudompia? Muutos tuottaa muutosta ja vaikka muutosta vastaan haraa itsekin monta kertaa, on se useinkin hyvä asia.

Odotan innolla tulevaa enkä malta odottaa millainen Feenix Sarvikota 2.0 onkaan.

Iloa ja valoa, kevään odotusta ja ihmetystä!

Julia

ps. Jäin miettimään tuota vierivää kiveä. Toimiikohan se myös naaman ryppyihin? Jos vierivä kivi ei sammaloidu, niin vauhdikas nainen ei rypisty J