Järjestämme erilaisia luontoretkiä asiakkaillemme erilaisissa miljöissä. Olemme koonnet pidetyimmät luontoretket tälle sivulle.

Luontopatikka

Esimerkiksi Nuuksion kansallispuistossa, jossa pääpaino on patikoinnilla kauniissa maisemissa metsäpoluilla.

Luontoretki

Metsään, rantaan, niitylle tai puistoon, jossa opas kertoo tarinoita ja tietoutta luonnosta.

Lumikenkäretki

Lähde nauttimaan talvisesta luonnosta, pois poluilta, mutta uppoamatta lumeen. Lumikengät ovat erinomainen apuväline lumisessa metsässä, ja niillä kävely on helppoa ja mukavaa.

Äitimaan antimia

Mitä kaikkea äitimaalla onkaan annettavaa. Opas tutustuttaa teidät yrtteihin, selviytymiskeinoihin, luonnonmuonaan, sieniin ja mihin muuhun on ennen ja nyt luonnonantimia kerätty.

Luontokysymykset

Testaavat hauskasti tietoa niin kasvi- kuin eläinkunnasta sekä selviytymisestä kera tarinoiden. Luontokysymykset voidaan liittää hyvin isompaan ohjelmakokonaisuuteen.

Inspiraatiopolku

On uudenlainen tapa tyhjentää mieli arkisista asioita ja antaa tilaa inspiraatiolle ja kehitystyölle. Inspiraatiopolku on loistava tapa saada innovatiiviset ideat kaivettua esiin aivosopukoista. Ideat voidaan esitellä nokipannukahvia juoden nuotion ääressä.

Palaveripolku

Vie pienen ryhmän metsään isohkoille hyväpohjaisille poluille, joissa voi pitää kävellessä palaverin. Palaverikahvit nuotiolla. Uusinta uutta kokousrintamalla. Kokeile!

Hiisiä ja historiaa

Ohjelmassa tutustumme Suomen laajimpaan hiidenkirnuesiintymään, Askolan hiidenkirnuhin.

Tunnelmaa tulesta

Ohjelmassa opas johdattaa ryhmän laavulle tai kotaan tulen ääreen, jossa voi vaikka kokoustaa erilaisessa ympäristössä. Pimeän aikaan tulen loimun lisäksi valoa antavat lyhdyt, kynttilät ja halutessanne otsalamput. Sopii pienille ryhmille

Äitimaan antimia

Mitä kaikkea äitimaalla onkaan annettavaa. Opas tutustuttaa teidät yrtteihin, selviytymiskeinoihin, luonnonmuonaan, sieniin ja mihin muuhun on ennen ja nyt luonnonantimia kerätty.

Suositeltava ryhmäkoko 3-50 (kysy tarjous isommille ryhmille). Vauhti kuntotason mukaan.