Koronavirus tiedote

Maailma on seurannut herkeämättä näkymättömän vihollisen kulkua ympäri maailmaa. Elämme siis varsin erikoista aikaa, johon niin valtioiden päättäjät, kansainväliset yritykset, kirkot, seurakunnat ja myös mikroyritykset ovat reagoineet.

Elämyksen Taika on laatinut ohjeet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi omassa toiminnassaan. Ohjeet ovat voimassa toistaiseksi.

  • Hygieniaan kiinnitetään entistä enemmän huomiota
    • Sarvikodan pyyhkeet on vaihdettu kertakäyttöisiin papereihin, pintojen ahkera puhdistus, desinfiointiainetta saatavilla, puhallusputkiammuntalaji tiimikisassa vaihdettu toiseen lajiin.
  • Vältämme suoria kontakteja
    • Emme kättele tai halaa ja pidämme turvaväliä niin asiakkaisiin kuin toisiin oppaisiin
  • Joustavuutta varatun tapahtuman peruutukseen/siirtoon
    • Peruutusehdot ovat joustavammat toistaiseksi, joten tapahtumia voi suunnitella ja tarpeen mukaan vaikkapa siirtää myöhempään ajankohtaan.
  • Seuraamme THL:n suosituksia ja määräyksiä ja toimimme niiden mukaisesti www.thl.fi

Lopuksi pieni toive: Koronavirus aiheuttaa Elämyksen Taialle huomattavia haasteita. Olemme investoineet ja satsanneet talven aikana odottaen innolla kevään ryhmiä, jotka pääsevät nauttimaan niistä. Jos olet varannut Elämyksen Taian aktiviteetin täksi kevääksi ja olet huolissasi koronaviruksesta, se on varsin ymmärrettävää. Jos ette halua kokoontua yhteen viettämään mukavaa päiväänne, niin toivomme, että peruutuksen sijaan siirrätte tapahtumaa toiseen ajankohtaan.

Haluamme katsoa tulevaisuuteen ja suunnitella sitä, sillä aivan varmasti koronavirus ei ole maailman loppu. Elämä palaa raiteilleen. Toivomme että pikaisesti, mutta valmistaudumme myös siihen, että tämä ottaa enemmän aikaa. Ja kestipä aika kauemminkin, Elämyksen Taika selviää ja tulemme jatkossakin teille tekemään mieleenpainuvia ja unohtumattomia virkistyspäiviä Teille 🙂

Ota rohkeasti yhteyttä sinua askarruttavissa asioissa: [email protected] tai p. 050 541 9775